Treceți la conținutul principal

Importanta anunturilor publicitare

Impactul anunturilor in viata noastra este unul esential, dar te-ai gandit vreodata cum ar arata o zi din viata ta fara anunturi? Despre asta este postarea de azi.
Anuntul reprezinta o instiintare prin care se aduce la cunostinta publicului un anumit lucru. 

In primul rand, importanta anunturilor se resimte puternic in gasirea unui loc de munca. Daca publicitatile prin care se solicita forta de munca ar fi "moarta" pentru o zi, mii de oameni ar intra in somaj, iar pentru cei care nu au nici un fel de experienta, ar reprezenta o lipsa de venit.

In al doilea rand, lipsa publicitatii ar incetini procesul de cumparare si achizitionare al locuintelor. Fiind in postura de cumparator, asta ar insemna ca ar trebui sa pierdem o zi intreaga in cautarea unei locuite de vanzare prin tot orasul, stabilirea pretului si alte formalitati. Ca si vanzator, posibilitatea de a vinde locuita este mai scazuta. -Articol scris pentru proba a treia din cadrul competitiei Super-Blog

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Young Art - o obsesie necesara

Salutare tuturor. Nu ne-am auzit cam de mult timp, huh? Ei bine, zilele astea ne vom auzi destul de des!
Ti s-a  mai intamplat sa ai o perioada in care sa fii dependent de carti? Daca da, atunci sigur te vei regasi in acest articol.
Nu numai ca mi s-a intamplat recent, dar inca nu ma pot "vindeca" de a fi bookacholic! Problema cea mai mare nu este doar ca sunt bookacholic..mai sunt si dupa cum bine stiti foodacholic.. Da..la cele 51k grame ale mele si la fizicul meu de pantera, probabil te intrebi cum?! Ei bine, nici eu nu am gasit un raspuns pentru aceasta.

Terminand cu pofta mea nemarginita de a manca la orice ora si minut al zilei (tinand sa cred in continuare ca nu am ramas insarcinat sau ceva de genul - clar o sa va tin la curent legat de asta), sa fii bookacholic nu CRED ca este atat de rau! In cele din urma, cititul este minunat odata ce incepi sa te regasesti in spatele literelor. Nu numai ca iti ocupi timpul, dezvolti creierul si personalitatea, dar in acelasi timp …

Prima achizitie din primii bani munciti

Cadourile sunt menite sa ne faca sa realizam cat de importanti si valorosi suntem, cat de mult insemnam pentru persoana de la care primim cadoul respectiv. De asemenea, cadourile reprezinta o mare bataie de cap daca nu ai niste idei clare si concrete, sau daca nu ai gasit acel lucru special.
Borealy dispune de o gama larga de cadouri pe care le poti oferi in dar, cu care nu vei da gres, indiferent de ocazie.

Pot spune ca imi amintesc cu bucurie momentul in care am castigat primii bani cinstiti, fiind o suma maricica, gandul meu s-a dus direct la persoana care m-a inspirat, care a avut grija de mine si care a fost mereu alaturi de mine indiferent de situatie.
Primii mei banuti castigati cinstiti au venit acum 2 sau 3 ani, in urma unei campanii pentru care lucrasem destula vreme. Indiferent de momentele prin care am trecut pentru a indeplini sarcina, pentru a atinge obiectivul si pentru a obtine rezultatul final, persoana care m-a ajutat, sustinut si motivat in decursul timpurilor difici…

Ce se intampla daca mergi sau nu la vot?

Dupa toata agitatia de pe retelele sociale si mass-media din aceasta saptamana, m-am gandit sa nu ma opun curentului si sa va spun mai multe despre acest referendum.

1) Ce se intampla daca merg la vot si votez DA?
Atunci cand mergi sa votezi " DA", esti de acord cu modificarea Constitutiei, articolul 48, alineatul 1 in care " Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre UN BARBAT SI O FEMEIE (...) ". Nimic mai mult. Prin acest alineat se accentueaza faptul ca, casatoria se face intre 2 persoane de sex opus, cum a fost si pana acum. Iar acum gurile rele vor spune " Pana acum erau intre 2 soti" - sunt de acord ca este interpretabil, DAR nu exista nici o lege prin care casatoria se face intre persoane de acelasi sex. Mai pe scurt, daca votezi "DA" - homosexualii nu se vor putea casatori.

2) Ce se intampla daca merg la vot si votez "NU" sau nu merg deloc?
Se intampla acelasi lucru, in continuare nu vor putea exista casatorii h…